кафе машина Saeco Vienna Digital

Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Саекоекселлент ЕООД 16 години сервиз!
Оторизиран сервиз Saeco De Longhi продава кафе машина Saeco Vienna Digital, която е лесна за употреба и почистване, компактна, надеждна и здрава.
Кафемелачката в тази еспресо машина е специално калибрована при производството, за да се добие правилната екстракция на еспресо кафе с каймак. Може да приготвите еspresso лесно и бързо само с натискането на един бутон.
Оторизиран сервиз на Saeco De Longhi съм, работя само с нови резервни части, машините са в отлично състояние с гаранция, осигурен и след гаранционен сервиз.. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика, най-ниски цени за ремонт на Вашата машина, резервни части за кафе машини.
Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина, без значение дали е работеща. Изпращам с Еконт с направена застраховка и с 10 % по-евтина доставка с опция преглед и тест. Може да върнете стоката след прегледа ако не Ви хареса. Доверете се на коректните лоялни търговци. Продаваме на дребно и на едро, зареждаме магазини.

Подробности

Обява №: 3790

Местоположение: София

Състояние: Втора употреба

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам