Магнитен 360 калъф с двойно стъкло

Наличен е за всички модели смартфон, Sasmung, Iphone,Xiaomi,Huawei и тнт.
Предната и задната част на калъфа са изцяло стъклени , които са създадени от закалено темперирано стъкло, което при удар ще поеме над 70% силата на удара и я ще разпредели по цялата си дължина, но , за да може да освободи поетото напрежение ще се счупи на малки и големи парченца и ще запази най-скъпата част на вашият телефон здрав и непокътнат - дисплея!
9H покритие против надраскван , което не позволява на стъклото да се образуват драскотини от метални или други предмети и запазва кристалният вид на на калъфа.
9H е еденица в скалата на Moh и се отнася до минерална твърдост на стъклото. Фридрих Моос изобретява тази скала през 1812 г. и тя варира от 1 до 10, като 10 се приема покритие с якоста на диамант.
Олеофобно покритие което отблъсква мазнините, включително естествените телесни мазнини, които се отделят от пръстите на ръцете. При някои хора то е по-обилно, докато при други е съвсем малко. Но всички го имат и затова сензорните дисплеи бързо се превръщат в изложба за почитателите на отпечатъци.

За да намалят размазните по дисплея отпечатъци и да улеснят почистването им, много производители полагат олеофобно покритие. То може да е "пропуснато" при бюджетни смартфони, но е практически винаги налично при по-скъпите модели. Чрез него се запазва и усещането за по-гладко плъзгане на пръста по дисплея.
Сензорната активност на дисплея се запазва и можете да си работите спокойно с телефона си.
Алуминиевата рамка намалява силата и излъчването на апарата като така предпазва вас и околните от вредните лъчения на апарата.

Калъфа не увеличава дебелината на телефона, тъй като стъклата са от закалено стъкло, което е 2 мм дебело и това го прави най-елегантната защита на пазара за аксесоари. Със стъклента си визия завършена с алуминии твоят телефон ще придубие съвсем друга визия, ще изглежда по елегантен, стилен и скъп. Това ще предаде стойност на цялостната ти визия и начин по който ще изглеждаш!

Подробности

Обява №: 15551

Местоположение: София

Състояние: Ново

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам