Огледален калъф тефтер Celar View

Наличен е за всички модели смартфон, Sasmung, Iphone,Xiaomi,Huawei и тнт.
Този калъф за смартфон съчетава смарт огледало и сигурна защита за твоя телефон. Лицевата част на калъфа е с огледална повърхност, която е полупрозрачна и позволява да имаш визуален контакт с екрана на твоя телефон. Можеш също така да отговаряш или да прекратяваш повиквания, когато калъфът е затворен.Ако телефона ви подържа смарт калъф и след активиране на съответните настройки. Предната част на огледалото е изработена от специален висококачествен фин плексиглас, който е устойчив на усукване, огъване и надраскване. При изпускане, този устойчив материал поема силата на удара и така предпазва най-скъпата част от телефона - неговия екран!
Към предната огледална част се захваща с еко кожа, от която е цялата задна част на калъфа. Екологичната кожа е изработена от внимателно подбрани изкуствени материали с грижа към живота на планетата. Тя е приятна на допир, приляга удобно в ръката ти и създава усещане за стабилност, предпазвайки устройството от изплъзване. Дизайнът е съобразен не само с мисълта за удобство и защита, но и с естетическите потребности на потребителя. Цветовете са избрани според последните тенденции на пазара и могат да се съчетаят с всеки индивидуален стил.

Подробности

Обява №: 15550

Местоположение: София

Състояние: Ново

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам