Овлажнител за въздух SmartDevil

Страхотен овлажнител за въздух, който няма да заеме много място, както повечето.

Работи безшумно под 30 dB, като по този начин ще можете да спите спокойно докато работи. Има два режима на функция за нощна светлина, режим на постоянна светлина и режим на дишаща светлина, можете да регулирате, като можете да го регулирате според желанията си.

Когато нивото на вода в резервоара за вода е по-ниско от сондата за нивото на водата в резервоара за вода, всички режими на впръскване ще бъдат автоматично изключени за безопасност.

Овлажнителят има два режима на впръскване: непрекъснато впръскване и периодично впръскване. Щракнете върху бутона за впръскване за първи път, за да активирате режима за непрекъснато впръскване. Щракнете върху бутона за впръскане втори път и ще превключите на режима на впръскване (3 секунди впръскване, 2 секунди без впръскване), а при трето натискане ще се изключи.

Продължителността на впръскване на овлажнителя може да продължи до 12 часа, а периодичното впръскване може да продължи до 18 часа.

Характеристики:
Обем: 500ml.
Тегло: около 300 грама.
Наличен цвят: тъмносиньо.

Внимание! Филтрите на последната снимка се продават отделно и цената на пакет от 10 бр. филтъра е 10лв.

Подробности

Обява №: 1093

Местоположение: Божурище

Състояние: Ново

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам