Сервиз Саекоекселент ЕООД продава De Longhi PrimaDonna S De Luxe ECAM 26.455.M

Оторизиран сервиз Saeco De Longhi продава De Longhi PrimaDonna S De Luxe ECAM 26.455.M
Патентована система, aвтоматично капучино - с лекота се приготвя невероятно капучино, лате макиато, кафе лате и горещо мляко.
Допълнително устройство за пара и гореща вода. Персонализиране на настройките за приготвяне на еспресо, капучино и други напитки. Различни видове кафе: късо, средно или дълго; силно или с екстра мек аромат; горещо, средно или с умерена температура.
Работи със смляно кафе, както и с кафе на зърна. Приготвяне на 2 кафета с едно пускане. Подвижен механизъм за варене на кафе с капацитет от 7 до 14 gr. Вградена мелничка за кафе с 13 функции. Настройване на количеството вода. Настройване на количеството кафе. Преваряване. Диспенсър за кафето с регулаж на височината на чашата от 92 до 142 mm. Автоматично включване и изключване. Брояч на приготвените кафета. Система за затопляне на чашите. Система, предупреждаваща кога е нужна профилактика и почистване на системата. Контейнер за кафе с капак за запазване на аромата. Индикатор за количеството кафе в контейнера на мелничката: 14 чаши/72 h.
Подвижен резервоар за водата - индикация, когато водата е изчерпана. Функция за почистване на котлен камък. Програма за твърдост на водата. Подвижна тавичка за отцеждане с индикатор за нивото на водата. Захранване с нулева консумация на ел. енергия. Енергоспестяваща функция. Режим готовност: 2 бойлера.
Продукт известен още и като ECAM 26 455 MB PrimaDonna S, ECAM26455MBPrimaDonnaS
Ново - предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина(само роботи), без значение дали е работеща. Изпращам с Еконт с направена застраховка и с
10 % по-евтина доставка с опция преглед и тест. РАБОТИМ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Подробности

Обява №: 3860

Местоположение: София

Състояние: Втора употреба

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам