Сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафе машина Saeco Xelsis

Сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафе машина Saeco Xelsis
- автоматична еспресо машина

Saeco Xelsis е най-новата автоматична еспресо машина, предлагана от Saeco. Тази кафе машина има много функции и е изработена само от най-висококачествени материали. С функцията за много потребители, може да запазите до шест лични потребителски профила и всеки профил може да съдържа до девет напитки, съхранени
и персонализирани според вкуса. Благодарение на каната за мляко с двойна камера Вие може да направите пухкава пяна. Тази кафе машина за еспресо на Saeco се предлага с изцяло автоматична функция за двойно почистване на каната за мляко.
Кафе машината почиства своята верига за кафе автоматично с вода при стартиране или изключване на машината, което гарантира чудесен, свеж вкус. С помощта на SBS системата Вие ще получите невероятно пенливо кафе.
Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз.
Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика, най-ниски
цени за ремонт на Вашата машина, резервни части за кафе машини др.
Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина (само роботи), без значение дали е работеща. Изпращам с еконт с 10 % по-евтина доставка с опция преглед и тест. РАБОТИМ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Подробности

Обява №: 1164

Местоположение: София

Състояние: Втора употреба

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам