Сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафе машини DeLonghi ECAM 23.210 B

Най-хубавите кафе машини Saeco от професионалисти! Саекоекселлент ЕООД 16 години сервиз!

Сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафе машини DeLonghi ECAM 23.210 B
Кафе машината е компактна с контролен панел с икони, което дава възможност да се приготви всякакъв вид кафе само с натискане на един бутон, както и да се увеличи или намали интензитета на аромата на кафето. Чрез завъртане на копчето можете да избирате между късо, средно или дълго кафе. Има възможност за запаметяване дължината на кафето. Машината може да се използва с кафе на зърна или смляно кафе. DeLonghi е оборудвана с устройство за капучино от неръждаема стомана, за да приготвите лесно капучино или горещо мляко, разполага и с поставка за чаши. Изключително здрава машина с евтина поддръжка, трябва редовно на 4, 6 месеца да се смазва.
Оторизиран сервиз на Saeco и De Longhi съм, работя само с нови резервни части, машините са в отлично състояние, с гаранция, осигурен и след гаранционен сервиз.
На пазара е пълно с измамници, не купувайте машини от търговци, които дават гаранция от 6 месеца - всичко е измама, като видите машина без ГАРАНЦИОНЕН СТИКЕР не я купувайте. Повечето продавачи твърдят, че машините са напълно профилактирани, но се оказва, че нищо не е направено. Желая Ви здраве и успех!
Изпращам с Еконт с 10 % по-евтина доставка с опция преглед и тест. Продаваме на дребно и на едро, зареждаме магазини. РАБОТИМ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Подробности

Обява №: 3926

Местоположение: София

Състояние: Втора употреба

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам