Сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафемашина Saeco Intuita Automatic

Сервиз Саекоекселент ЕООД продава кафе машина Saeco Intuita Automatic
Saeco Intuita Automatic Ви предлага да вкусите еспресо от прясно смлени зърна само с натискането на един бутон, да изберете силата на аромата и да се насладите на невероятния вкус на кафето. Благодарение на бойлера с бързо нагряване ще може да си направите кафе без изчакване и кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100 % керамичните мелачки. Може да настроите напитката според Вашия вкус-да запазите дължината на кафето, да избегнете загубата на топлина за всяка чаша кафе с регулируема струя, която предотвратява разливането и охлаждането на кафето при попадане в чашата. Кафемашината е лесна за използване, персонализиране и почистване.
Технически данни: Брой бойлери за вода: 1 бойлер;
Налягане на водата в помпата: 15 бара;
Поддържани видове кафе: Цели зърна кафе и мляно кафе;
Страна на произход: Проектирано в Италия, произведено в Европа.
На място предлагам проба с тестово кафе и кратки напътствия за употреба.
Всички машини имат гаранция и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Сервиз номер 1 Saecoexellent с най-добра поддръжка и профилактика!
Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина (само Saeco,MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи), без значение дали е работеща.
РАБОТИМ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.

Подробности

Обява №: 3859

Местоположение: София

Състояние: Втора употреба

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам