Стойка за колела, мотоциклети и скутери Cocoda

Стойката е универсална за всички телефони от 11,5см до 18см.
Стойката за телефон има 4 скоби от неръждаема стомана с поддържащи ъгли, за да се гарантира, че телефонът ви остава здраво закрепен. Няма да причини никакви щети на мобилния ви телефон дори на неравен каменист път.

Отключването и заключването на дръжките за телефона е много лесно и става за секунда - просто се натиска бутона. Има функция за регулируемо завъртане на стойката на 360 градуса.

Дизайнът на тази стойка за телефон няма да блокира достъпа до екрана. Пуснете навигация или просто слушайте любимата си музика, докато карате.

Съвместимост на кормилото: Проектиран с гумени уплътнения против хлъзгане и затягане на винт, стойката е регулируема, за да пасне на размери на кормилото от 1.7см до 3.2см в диаметър. Широко използван за велосипед, мотоциклет, количка, бягаща пътека, пазарска количка, скутер, инвалидна количка и всяко друго кръгло кормило. Можете дори да го използвате като стойка за телефон на бюрото за гледане на филми.

Подробности

Обява №: 1062

Местоположение: София

Състояние: Ново

Доставката се поема от: Купувача

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам